maandag 12 maart 2018

Expositie Kontakt II op de landelijke dag van de ViltKontaktGroep

Op 21 april wordt op de landelijke dag van de ViltKontaktGroep de expositie Kontakt II geopend.Na het succes van de expositie in januari 2016 van leden van de regio Noord Nederland ( Groningen-Friesland-Drenthe)  samen met de quiltgroep Oost West Kontakten Roden zochten de vilters van de ViltKontaktGroep opnieuw naar contact.

Dit keer zijn het contacten met vele andere disciplines van fotografie, keramiek tot kalligrafie.  De conservatoren van deze expositie zijn Reina Visser en Jolande van Luijk.

Voor meer informatie over de expositie en de deelnemers kijk op viltkontaktgroep.nl/landelijk kontakt II Ook staat er een al een mooi filmpje gemaakt door Jolande over het contact tussen 2 kunstenaars.
De expositie is voor iedereen van 22 april  t/m 21 mei  te bezoeken. zie De vertakking

Ben je lid van de ViltKontaktGroep dan ben je van harte uitgenodigd op de landelijke dag op 21 april 2018. Er is een kleine Algemene ledenvergadering en de viltactiviteit van die dag zal ook in het teken staan van contact. Marije Kooi, Helma Lok, Leny Wolfs en Anneke Spijker vormen samen de voorbereidingscomissie en hebben weer beschrijvingen en viltvoorbeelden gemaakt.
Voor de wijze van opgeven zie de gestuurde nieuwsbrief of  klik hierEr zijn ook een paar plaatsen voor introducees.
Voor meer informatie over de landelijke dag van de ViltKontaktGroep  kijk je op viltkontaktgroep.nl/landelijke-dag 2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten