vrijdag 3 november 2017

Textielplatform gaat live tijdens Textielplein in Nieuwegein!

Van 23 t/m 25 november 2017 kunnen liefhebbers van quilten, vilten, breien, haken, borduren, weven, spinnen en naaien hun hart ophalen in de Beursfabriek in Nieuwegein tijdens de Handwerk en Quiltdagen 2017.


Nieuw dit jaar is het Textielplein, een gezamenlijke presentatie van de textielverenigingen aangesloten bij STIDOC. Ook Textielplatform is aanwezig!

Wat is er te doen?
Meer dan 80 textielkunstenaars tonen hun beeldende kunst waarbij uiteenlopende textieltechnieken de rode draad vormen. En met 85 standhouders kun je er alle materialen vinden die je nodig hebt om zelf ook aan de slag te gaan!


Er zijn dit jaar weer veel uiteenlopende workshops en demonstraties om aan deel te nemen. Zo hebben de bij STIDOC aangesloten textielverenigingen zich gebundeld in een 'Textielplein'. Kijk mee over de schouders van de professionals en doe mee! Niet alleen inspirerend en leerzaam, maar ook nog eens ontzettend gezellig! In de Textielbibliotheek tref je een selectie van de mooiste textielboeken. Ook wij zijn er, de redactie van Textielplatform gaat 'live' verslag doen van dit evenement via facebook, volg de facebookpagina en je blijft op de hoogte!


Een bijzondere expositie is die van van zo’n 15 SAQA ( (Studio Art Quilt Associates) leden uit Nederland en Vlaanderen. Het is de eerste keer dat zij samen exposeren op een evenement in Nederland.

Kom met korting
Kom bij ons langs op het Textielplein voor een 'meet & greet' met de mensen achter het Textielplatform, de Textielbibliotheek en de grote textielverenigingen en maak gebruik van deze kortingsaktie:


De entree bij de kassa is € 9,00 p.p. Maar met onderstaande kortingsbon krijg je maar liefst € 1,50 korting en betaal je slechts € 7,50! Ben je lid van een bij STIDOC aangesloten vereniging? Dan krijg je nog eens € 0,50 extra kassakorting!De Beursfabriek
Symfonielaan 5
NIEUWEGEIN

23 t/m 25 november 2017Geen opmerkingen:

Een reactie posten