maandag 2 oktober 2017

Zin in snuffelen aan Quilten?

Dan is dit iets voor jou.
Het Quiltersgilde organiseert allerlei activiteiten waarin je kennis kunt maken met het Quilten.Snuffelclinics
De snuffelclinics  zijn succesvol van start gegaan.
Verspreid over het hele land zijn in het voorjaar en vroege zomer een aantal snuffelclinics gehouden.   De deelnemers waren enthousiast over de workshops en hebben zich meteen voor een beginnerscursus aangemeld. Een nieuw seizoen; nieuw kansen om de snuffelclinic te volgen. Voor meer informatie kijk op site van het Quiltersgilde, in het menu wat wij doen, snuffelclinic.

Beurzen
Wil je graag meer weten van het Quiltersgilde en in gesprek gaan met bestuursleden. Op bijna alle textiele beurzen is een stand van het Quiltersgilde te vinden. De eerstvolgende ontmoetingsplek is tijdens de Handwerk en Quilt Dagen van 23 t/m 25 november in de Beursfabriek in Nieuwegein. Maar niet alleen het Quiltersgilde is hier vertegenwoordigd, op  het textielplein presenteren alle textielverenigingen van Nederland zich.

Enthousiast geworden
Dan is een lidmaatschap iets voor jou, zie voor meer informatie op de site van het Quiltersgilde, in het menu lidmaatschap. Naast het blad het Quiltnieuws met allerlei artikelen over traditioneel, modern en art quilten is er nog zo veel meer wat het Quiltersgilde doet.

Regiodagen
Tijdens de Regiodagen komt het Quiltersgilde naar je toe. Dit is de dag om in een ontspannen sfeer kennis te maken met quilters uit je eigen regio.

Tentoonstellingen
De algemene tentoonstelling van het Quiltersgilde is nog maar net achter te rug en de voorbereidingen voor de tentoonstellingen in 2018 zijn alweer in volle gang. Ben je van de kleine quiltjes dan is de mini quilt tentoonstelling iets voor jou, ben je meer van het meters maken dan is de algemene tentoonstelling een uitdaging. Leuk om mee te doen voor de beginnende, gevorderde en ver gevorderde quilter(s), maar ook leuk om te bezoeken.

Extra's
Ben je geïnteresseerd in een moderne manier van Quilten, een lidmaatschap van het Quiltersgilde geeft ook de mogelijkheid om gratis lid te worden van het Modern Quilt Guild (MQG).
Ook is het Quiltersgilde een samenwerkingsverband aangegaan met Studio Art Quilt Associates (SAQA). Het geeft  je toegang tot het digitaal SAQA blad, webinars en je kunt deelnemen aan SAQA tentoonstellingen.  Kijk voor meer informatie op de site van het Quiltersgilde, onder wat wij doen.
Jo Huijsman / Quiltersgilde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten