maandag 8 mei 2017

Gonny de Bekker exposeert in Veluvine NunspeetGonny de Bekker (textielkunst) exposeert van 27 maart t/m 31 mei 2017 in de Academiezaal van Veluvine in Nunspeet.

Gonny had na een periode van stilstand 15 jaar geleden, het gevoel iets te missen en nam letterlijk de draad weer op. Ze ging cursussen en masterclasses volgen bij zowel nationale als internationale kunstenaars, waardoor ze geïnspireerd raakte tot het maken van nieuw werk.

Achter het werk dat ze maakt zit veelal een verhaal. De materialen die ze gebruikt zijn zelf geverfd, bewerkt en bedrukt (o.a. zeefdruk, gelatinedruk, eco print, discharge, roest). Ook gebruikt ze plastics, tyvec en andere aan textiel gerelateerde vervormbare materialen. Haar soms intensief met steken bewerkte werkstukken doen enigszins oud en verweerd


Daarnaast is er werk van Joop Erbé (Houtdraaier) te bewonderen.

U kunt deze exposities bezoeken van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 15.00 uur. U kunt deze exposities niet bezichtigen indien de zaal verhuurd is. Het is daarom verstandig om vooraf bij Veluvine te informeren of de zaal beschikbaar is, via 088-850 77 66.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten