donderdag 6 april 2017

Public Relations

PR, PR, PR en nog veel meer PR
Vandaag een verhaaltje over de PR van het Quiltersgilde, een belangrijk middel om de aandacht te vestigen  op het gilde.
 
Beurzen en festivals
Op vrijwel iedere belangrijke quilt-, handwerkbeurs en textielfestival is het Quiltersgilde vertegenwoordigd met een stand. Het is voor het Quiltersgilde een hele goede promotie mogelijkheid.
Daarom staat het Quiltersgilde  ook de komende dagen op de Patchwork en Quiltdagen in de Broodfabriek in Rijswijk.Bij deze nodig ik jullie uit om gezellig even bij de stand langs te komen voor een kennismaking  of gewoon even lekker te kletsen over quilten.
 

Tentoonstellingen
Jaarlijks zijn er  twee door het Quiltersgilde georganiseerde tentoonstellingen. 
In het voorjaar de  miniatuur quilt tentoonstelling, vorige week in Dalfsen. In  de nazomer is de Algemene Tentoonstelling. Dit jaar van 6 t/m 10  september in de Grote of Sint-Laurenskerk in Alkmaar.  Zet het alvast in je agenda, de tentoonstellingen is een enorme publiekstrekker. 
hier nog even een foto van een aantal prachtige mini quiltjes die in Dalfsen waren te zien
Web-site
Dan is er de prachtige web-site, met informatie over het Quiltersgilde en nieuws over exposities in binnen en buitenland. Iedere week is er een gezellig blog verhaal over quilt belevenissen en nog veel meer. Ook is er een link naar de bibliotheek met een ruim assortiment aan quilt boeken.

Quilt BEE
Op Facebook kan je zomaar gratis en voor niks lid worden van de Quiltersgilde BEE, een gezellige digitale BEE voor het delen van ervaringen op quilt gebied, maar alleen maar volgen is ook prima.

Vrijwilligers
Bij het Quiltersgilde werken geen betaalde krachten, alle werkzaamheden worden verricht door vrouwen en mannen die het Quiltersgilde een warm hart toedragen.
Nieuwe PR ervaring
Zaterdag sta ik op de Patchwork en Quiltdagen in de stand van het Textielplatvorm. Dat is voor het Textielplatvorm, maar ook voor mij een nieuwe ervaring. Reken er op dat ik mijn stinkende best ga doen om het Textielplatvorm te promoten.  

Komend weekend staat Textielplatform.nl voor het eerst 'live' op een quiltbeurs in Rijswijk:

vrijdag 7 april t/m zondag 9 april in de Broodfabriek
STIDOC stand 63, links achterin in de hal.

Op vrijdagmiddag om 14 uur gaan we dit Textielplatform 'officieel' lanceren, dus kom gezellig langs! Natuurlijk ben ik er dan ook, dit feestje wil je toch niet missen.
Hartelijke groet en misschien tot ziens in Rijswijk.
Jo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten