donderdag 9 februari 2017

mini quilt tentoonstelling

Dag allemaal,

Dit is mijn eerste verhaal op het blog van het Textielplatform.
Eens in de zes á 7 weken schrijf ik op het blog van het Quiltersgilde en vanaf nu ga ik mijn activiteiten uitbreiden en ook regelmatige een berichtje plaatsen op  het Textielplatform.

Ooit ben ik begonnen als traditioneel quilter. Op enig moment heb ik het hedendaags en eigentijds quilten ontdekt en daarna de overstap gemaakt naar het art quilten. Nog steeds hou ik van de prachtige traditionele quilts, maar vind ik ook hedendaags en eigentijdse quilts mooi en natuurlijk ben ik helemaal in de ban van de art quilts.

Miniatuurquilt tentoonstelling
Binnenkort organiseert het  Quiltersgilde  de miniatuurtquilt tentoonstelling 2017.
Op 30 en 31 maart en 1 april  is in de Trefkoele in Dalfsen heel veel moois te zien op mini formaat.
Werkelijk juweeltjes in allerlei soorten en maten met de nadruk op mini.

Voor de poster en de boekenleggers is gekozen voor "Sterrenwacht" gemaakt door Corrie Smit-Ruitenberg

Meedoen?

Is een quilt van deken formaat een stap te ver voor je, dan vind je in deze mini's misschien de inspiratie om ook de eerste stappen in de quilt wereld  te zetten.
Ben je reeds een enthousiaste quilter en heb je nog nooit iets ingezonden voor een tentoonstelling dan is dit misschien je kans. Tussen 13 februari en 16 maart kun je jouw juweeltje nog insturen. Alle informatie hierover vind je op de website van het Quiltersgilde

En verder........

Ook voor vilters, wevers, borduurders en alle andere textiel belangstellenden is er veel te beleven, bijvoorbeeld leuke workshops.  

Kortom,  kom kijken en laat je verassen in Dalfsen.


Alvast veel kijkplezier en hartelijke groet,
Jo Huijsman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten