dinsdag 4 oktober 2016

Miniatuurquilts 2017

De laatste week van maart 2017wordt door het Quiltersgilde de jaarlijkse miniatuurquilt tentoonstelling georganiseer in Dalfsen, Overijssel. Je kunt er op 30, 31 maart en 1 april de Tentoonstelling van Miniatuurquilts bezoeken in de Trefkoele. Een prachtige moderne locatie met heel veel sfeer. We gebruiken er een prachtige half cirkelvormige zaal voor de tentoonstelling en lokalen voor de workshops.
Voor deze tentoonstelling kun je quiltjes insturen met het thema

*STERREN*

De quiltjes mogen in alle quilttechnieken worden gemaakt en elke vorm hebben, die je wilt. De maximale omtrek is 200 cm. Er zijn honderden quiltpatronen, die je kunt gebruiken. Maar je kunt ook zelf een stervorm bedenken of de fantasie de vrije loop laten. Er zijn popsterren, filmsterren, vallende sterren, sterren met een staart, knallende sterren en zo kan ik nog wel even doorgaan en dan weet ik zeker dat jullie er nog veel meer kunnen bedenken. Dus aan de slag! We willen graag heel veel quiltjes voor een prachtige tentoonstelling. Er is geen selectie. Alle aangemelde quiltjes worden tentoongesteld. En als je de smaak te pakken hebt: iedere deelnemer mag maximaal 3 quiltjes insturen. Insturen buiten het thema mag ook.

Inzenden voor de tentoonstelling staat open voor alle leden van het Quiltersgilde. Wil je graag meedoen, maar ben je nog geen lid? Dan is dit het moment om lid te worden ! Lid worden kun je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten